Družinski izleti in potovanja

Smo štiričlanska družina (Marko, Mojca, Nastja in Kaja).

Marko nas navdihuje in vpeljuje v svet računalništva in ostalih tehnologij, kar poenostavi tudi naša potovanja. Njemu gredo zasluge za rešitve, ki jih uporabim na moji strani (montaža kakšnega videa, izris zemljevida preko zbranih gps koordinat, arhiviranje bogate zbirke digitalnih fotografij, Drupal support ipd.).

Nastja je velika ljubiteljica živali in njena zasluga je, da smo v l. 2014 dobili novo družinsko članico Sheilo. Po njej tudi domena naše družinske spletne strani, ki je zaživela koledarskega leta 2000.

Kaja v starosti od 10 let kaže izjemen talent na likovnem področju (računalniška grafika / ilustracije). 

Smo preprosti, prilagodljivi, po večini nezahtevni in sposobni reševati probleme, ki se vrinejo med nami doma ali na poti. Radi potujemo v neznane kraje in spoznavamo nove kulture, načine življenja in druge lokalne posebnosti.  

Povečini potujemo sami, zato so naša popotniška doživetja resnično samo naša - tista, ki nas še dodatno bogatijo z novimi izkušnjami in (spo)znanji ter prispevajo k temu, da smo še bolj uigran team vseh družinskih članov. Odprt pogovor, zaupanje in posluh za potrebe / želje posameznika je osnovno družinsko pravilo.

Družinski izleti in potovanja so v nadaljevanju razvrščeni geografsko po celinah oz. državah, posebej pa tudi po posameznih zvrsteh, npr. KAMPIRANJE, KOLESARJENJE, KULTURNO-ZGODOV.ZNAMENITOSTI, MORJE, JEZERA, BAZENI,...